Select Page

Træt af at Spilde Tid og Penge på Markedsføring, der Ikke Virker?

Maxad er din 360° partner inden for markedsføringsstrategier og teknisk opsætning. Sammen skaber vi resultater for din virksomhed.”

Drømmer du om?

At få flere kunder i din forretning?

Uden at det kræver, at du knokler for hver eneste kunde og mister din frihed som selvstændig?

At have en klar strategi omkring din markedsføring?

Uden at føle dig snydt eller at lade dig distrahere af “shiny object syndromet”?

At Skabe synlige resultater, og et stærkt brand?

Uden at det kræver alt for meget af din tid og energi?

At have en partner, du kan stole på ?

Uden at det bringer din økonomi i fare?

Er du faret vild i markedsføringsjunglen?

At finde vej i markedsføringens jungle kan være en kæmpe udfordring. Overalt lokker fake guruer med hurtige løsninger og store løfter, som sjældent holder. Når det kommer til automatisering, strategi eller den tekniske opsætning, kommer de til kort, for de har simpelthen ikke den fornødne ekspertise. Inden du har set dig om, har du betalt uhyrlige summer for et forløb, som du ikke kan omsætte i praksis, og det kræver, at du skal være på 24 timer i døgnet. Du har skabt et job til dig selv i din egen virksomhed, men friheden ved at være selvstændig er blevet taget fra dig.

Hos Maxad er vi bekendte med de faldgruber, du står overfor

Maxad din 360° partner

Din forlængede arm inden for automatisk markedsføring og strategi.

Som din 360° partner tilbyder Maxad en fælles platform, der dækker alle dine markedsføringsopgaver. Vi sikrer nem kommunikation om alle de opgaver, der skal løses, så du altid er opdateret og involveret i processen. Vi fungerer som din eksterne markedsføringsafdeling, og din succes er vores succes!

IT projekter

Års erfaring

Opgaver

Vil du med?

Dette kan maxad hjælpe dig med.

360° One point of contact

Maxad fungerer som din egen markedsføringsafdeling. Du får adgang til alle arbejdsgange, og alt dit indhold, som der arbejdes på, ligger på platformen. Her er et udsnit af, hvad du kan bruge Maxad til:

Grafik og layout

Få hjælp til design og layout af grafik til alt markedsføringsmateriale.

Teknisk Opsætning og Integration

Maxad hjælper dig med al teknisk opsætning og de tilhørende integrationer.

Funnels

Dokumentation og opsætning af funnels, samt udarbejdelse af freebies og tripwire-produkter.

z

Annoncering

Maxad kan hjælpe dig med din annoncering og optimere dine kampagner.

Blog

Maxad kan hjælpe dig med en blogstrategi, så du rangerer øverst på Google.

Fælles platform

Du får adgang til din egen markedsføringsplatform, hvor du kan se alt dit markedsføringsindhold, oprette opgaver og følge status på alt igangværende arbejde.

Video redigering

Få dine videoer redigeret og klippet, så de er klar til brug.

Sociale medier manager

Lad Maxad håndtere dine sociale medier.

Blog, website og Seo

Maxad kan vedligeholde eller skabe dit website, blog og SEO.

Mød monnieh

Unikke kvalifikationer med flere baggrunde.

Monnieh Petersen CEO Maxad - Autentisk Markedsføring
R

Selvstændig IT-konsulent

Med en dyb forståelse for teknik, systemer og dataanalyse kan jeg hurtigt sætte mig ind i nye systemer og udføre fejlfinding. Jeg har en grundig forståelse for tekniske koncepter, systemer og dataanalyse. Min evne til at dykke ned i komplekse tekniske udfordringer gør mig i stand til at levere præcise og effektive løsninger.

R

Adfærd og Manipulation

Med en dyb forståelse for menneskelig adfærd og de subtile kunster af manipulation, bringer jeg en unik indsigt i, hvordan vi kan påvirke og lede beslutningsprocesser på både et bevidst og ubevidst niveau.

R

Rapid Transformational Therapy (RTT)

Min ekspertise inden for RTT tillader mig at skabe hurtige og varige forandringer, ikke kun for mig selv men også for mine klienter. Dette værktøj er uvurderligt, når det kommer til personlig udvikling og overvindelse af barrierer, der kan stå i vejen for succes.

R

Markedsføring

Med en solid baggrund i markedsføring kombinerer jeg mine forståelser for teknologi, menneskelig adfærd og transformation til at skabe effektive markedsføringsstrategier, der taler direkte til kundens kernebehov og ønsker.

Priser & abonnementer

Gennemsigtige priser

Hos Maxad er vi fortalere for gennemsigtige priser, hvor du kun betaler for det, du har brug for. Når du opretter opgaver hos os, modtager du altid et tidsestimat, så du præcist ved, hvad opgaven vil koste. Derudover tilbyder vi et abonnement på sociale medier, hvor du for en fast månedlig pris får alt, hvad du behøver for at styrke din tilstedeværelse på de sociale platforme.

Alle priser er eksklusiv moms.

Kundecase

Mød Maja

Da jeg først mødte Maja, havde hun investeret store summer i businessmentorer, som alle instruerede hende i at være opsøgende, være aktiv i grupper og bruge masser af tid på at tiltrække kunder til samtaler.

Inden for tre måneder lykkedes det os at optimere Majas forretning, så alt nu kører automatisk, hvilket har frigjort hendes tid til at koncentrere sig om virksomhedens kerneområder.

Maja har i dag en velbesøgt hjemmeside, hendes blogindlæg rangerer på side 1 på Google, og hun modtager jævnligt nye leads uden at hun skal være aktiv på samme måde som før. 

Ønsker du at opleve samme transformation som Maja? Kontakt mig for at finde ud af, hvordan vi kan optimere din forretning, så du også kan få mere tid til det, der virkelig tæller.

Maja Dollas

Monnieh får mine bedste anbefalinger. Hun har lavet min hjemmeside, sat den op til Google analytics så vi kan udnytte sporing af min digitale markedsføring, vist mig hvordan jeg kan optimere mine blogindlæg, så de ligger på de første sider når man søger på google. Folk har rost min hjemmeside, hun er hamrende dygtig. Hun har hjulpet mig i gang med fb annoncering, og holdt mig i hånden hele vejen. Hun har fuldstændig styr på alt det tekniske der omhandler at få min forretning ud over kanten via digital markedsføring. 

 

Jeg vil til enhver tid anbefale Monnieh, hun er kreativ i sine løsninger og har rigtig mange gode ideer til at få min forretning til at vækste. Hun ser mig og min forretning, det har jeg aldrig prøvet før. Hun får 12 ud af 10 stjerner herfra.

www.majadollas.dk

Blog

Nyt fra bloggen

 

Oftest stillede spørgsmål

Oftest stillede spørgsmål

 

Hvordan fungere platformen?

Platformen er udviklet af Maxad, og alle arbejdsgange, der hører til markedsføring, finder du der. Platformen fungerer også som dokumentation af al din markedsføring.

Hvordan virker platformen til opgaverne?

Du får adgang til din egen markedsføringsplatform, hvor alle arbejdsgange og deres tilhørende statusser er tilgængelige. Her har du mulighed for at oprette opgaver og følge med i, når vi afslutter dem.

Kan jeg beholde platformen, hvis jeg ikke længere har brug for Maxad?

Ja, du kan vælge at købe platformen hvis du ikke længere har brug for Maxad. Platformen koster 4995,-, og du får adgang til al din data og dokumentation.

Jeg har allerede systemer, hvor jeg kører al min markedsføring?

Det er dejligt, og det fortsætter vi med. Maxad hjælper dig med de platforme, du allerede bruger.

Er automatisering af markedsføring virkelig effektivt?

Ja, automatisering gør det muligt for os at optimere processer og sikre, at ingen leads eller muligheder går tabt. Dette frigør tid, så du kan fokusere på andre aspekter af din forretning, mens vi sikrer, at din markedsføring kører effektivt.

Hvordan kan jeg være sikker på, at jeg vil se resultater?

Sammen fastsætter vi mål for de ønskede resultater og afholder et statusmøde hver måned.

Jeg har brug for hjælp til opgaver, som ikke fremgår?

Ingen problem. Kontakt os, og lad os vide, hvad du har brug for hjælp til. Vi er fleksible og klar til at imødekomme dine specifikke behov.